Vår Familj

Våra ägare - brodern och systern Jeff Cresswell och Michelle Kalberer - tillsammans med Kleans.

Klean Kanteen® är ett familjeägt företag som har ett uppdrag att utföra. Vi introducerade den första BPA-fria och återanvändbara vattenflaskan i rostfritt stål under året 2004. Vi ville hitta en giftfri lösning till engångsplastflaskor.

I dag är vi en certifierad B Corporation. Vi skapar inte bara högkvalitativa återanvändbara produkter, vi arbetar också hårt för att vara till nytta för de människor och de platser vi berör. Vi gör allt vi kan för att hålla engångsplasten borta från vår natur och vår planet.

Alla anställda i vårt huvudkontor i Chico och i vår verksamhet utomlands, samt alla våra återförsäljare över hela världen, räknas som medlemmar i vår Klean-familj. Tillsammans arbetar vi för att inspirera till förändringar som gör världen till en bättre och renare plats. Läs mer om vad vi gör för att stödja vårt Chico community!

Klean har djupa rötter i Chico, Kalifornien, och vi älskar att stödja vårt samhälle genom att:

  • Donera produkter till lokala organisationer och skolor som de kan använda under evenemang och välgörenhetsprojekt.
  • Installera Klean Kanteen vattenstationer med gratis, filtrerat vatten vid lokala evenemang och familjevänliga fester.
  • Sponsra och delta i lokala evenemang som Run for Food, Chico Wildflower Century Ride, Walk for Water, Bidwell Park och Chico Creek Clean Up, och många andra.

Dessutom ger vi vår Klean Kanteen personal 24 timmar per år i volontärtid, så att de kan stödja olika ideella organisationer i vårt samhälle.