Vår Historia Börjar i Chico, Kalifornien, Men Omsluter Sig Runt Världen.

 

Vi har alltid varit mer bekväma att sitta runt en lägereld än vid ett bord i ett styrelserum, mer hemma på en vandringsled än på ett företags löpband. Så hur kunde det komma sig att vi startade ett globalt företag och inledde en revolution?


Det är svårt att föreställa sig att man i början av 2000-talet inte kunde köpa en återanvändbar vattenflaska av rostfritt stål i USA.

 

Plast var i stort sett det enda alternativet. När vi sålde de första BPA-fria flaskorna i rostfritt stål 2004 tänkte vi att några personer kanske skulle vara intresserade av dem.

I dag finns återanvändbara vattenflaskor och kaffemuggar överallt. Klean Kanteen har blivit ett internationellt varumärke och har inspirerat dussintals andra företag att tillverka återanvändbara produkter i rostfritt stål. Vi har inget emot det. När det gäller att sparka ut plasten är vi alla inblandade i detta tillsammans.

Klean Bottles for Outdoors
Camping with Kanteen

På vägen dit har vi förblivit ett familje- och personalägt företag. Det är inte alltid lätt att tacka nej till investeringspengar, men friheten att vara trogen våra principer är värd det. Om vi vill dela med oss av våra vinster till organisationer som vi tror på kan vi det (och gör det). Om vi vill ägna några år åt att utveckla en banbrytande giftfri, spånbeständig pulverlack, kan vi det (och gjorde det).

 

Från första början har Klean Kanteens byggts med kärlek - kärlek till äventyr, kärlek till att bevara vilda platser och kärlek till att ersätta engångsplast.

Vi är ett Familje-och Medarbetarägt B Corp.

Certified B Corp - Family and Employee Owned

Att vara ett familje- och medarbetarägt företag är unikt för Klean och gör att vi kan förbli smidiga och lyhörda när vi använder vår verksamhet som en kraft för det goda. Om vi ser ett sätt att minska vårt miljöavtryck eller göra en positiv inverkan på vår personal, agerar vi. Denna unika struktur kombinerar fullständig operativ frihet och autonomi med ett åtagande att följa en sträng uppsättning internationellt erkända standarder för social och miljömässig öppenhet, ansvarsskyldighet och prestanda inom alla våra påverkansområden - människor, planet och produkter.

People

Människorna

Planet

Planeten

Product

Produkterna