Vår Verksamhet Har en Miljöpåverkan. Punkt.

Vi älskar vår planet och vi tar vårt ansvar för att ta hand om den genom att göra allt vi kan för att minimera vår påverkan och använda vår verksamhet som en kraft för det goda.


Vi mäter vår påverkan så att vi kan vidta åtgärder för att minska den.

Denna självreflekterande process styr besluten i alla aspekter av vår verksamhet, från produktdesign till leveranskedja och hela vägen fram till hur vi får våra produkter i dina händer. Den bestämmer till och med var vi lägger våra pengar på välgörenhet.

Varför arbetar vi på detta sätt? Säkerligen inte för att det är lätt! Vi gör det för att vi anser att det är vårt kärnansvar som företag.

Och att minska påverkan på ett meningsfullt sätt kan inte göras på egen hand. Vi förlitar oss på en triangel av partners som hjälper oss att vägleda våra ansträngningar och hålla våra standarder skyhöga och ständigt uppåtriktade.

Klimatneutralt Certifikat

Vi anser att alla företag bör vara ansvariga för sina koldioxidutsläpp. Som ett Climate Neutral Certified Brand sedan 2019 mäter vi vårt fotavtryck årligen, minskar vad vi kan och kompenserar resten genom att köpa verifierade offsets.Climate Neutral Certified

Över 4,1 Miljoner Dollar Har Donerats Och Mer Ska Det Bli

Varje gång du gör ett köp från Klean investerar vi 1 % av försäljningen i organisationer som arbetar hårt för att göra världen mer motståndskraftig och hållbar. Genom vårt medlemskap i 1% for the Planet har vår kundgemenskap gjort det möjligt för oss att donera över 4,1 miljoner dollar till organisationer som gör ett betydande arbete inom våra viktigaste fokusområden: plastföroreningar, säkra konsumentprodukter, bevarande av mark och vatten samt förvaltning av friluftsliv.

.

Certifierad B Corporation

Som en certifierad B Corp är vi en del av en rörelse av mer än 3 000 globala företag som uppfyller höga krav på social och miljömässig öppenhet, ansvarighet och prestanda. Tillsammans omdefinierar vi framgång i näringslivet.Certified B Corporation

Certified B Corp, 1% for the Planet Member, and Climate Neutral Certified

För oss är miljöansvar mer än ett enskilt initiativ.

Vill du dyka djupare? Vi bjuder in dig att utforska vår Brand Impact Report och läsa mer om de metoder och initiativ som utgör ryggraden i vår verksamhet och unika verksamhetsfilosofi.