Vi är stolta över det material och hantverk som ligger bakom varje Klean Kanteen, så stolta att vi nu ger våra produkter en livstids garanti. Bortsett från en smärre katastrof, räknar vi med att din Klean Kanteen kommer att ge dig många år av trogen tjänst och vi vill veta om den på något sätt har misslyckats med att leverera. Vi gör allt vi kan för att skapa en verkligt överlägsen produkt, men vi vet också att ibland går saker och ting snett. Normalt slitage, inklusive repor och bucklor, täcks inte av vår livstids Klean Kanteen garanti.

Om du köpt din Klean Kanteen (eller tillbehör) från en återförsäljare, är det ofta lättare att returnera den till återförsäljaren, du undviker fraktkostnader och besväret av att vara utan din Kanteen. Om du köpte din Kanteen (eller tillbehör) direkt från oss, ersätter vi produkten åt dig eller ger dig en kredit på ditt inköpsbelopp. Om du är osäker på om det problem du upplever är en tillverkningdefekt eller inte, läs vår Vanliga Frågor för sida att se till att du vårdar och rengör din flaska korrekt.

Om du upplever några av följande problem med din Kanteen, kan du ha en flaska med ett tillverkningsfel:

Litet hål där det läcker
Kanteens svetsas för hand, och i sällsynta fall kan små hål i svetsen komma att orsaka en liten läcka. Detta tillverkningsfel täcks av garantin. Om din Klean Kanteen anländer med bucklor, repor eller andra brister kommer den att bytas ut. Vänligen kontrollera förpackningen för att avgöra om den var skadad under transporten.

Grova svetsar
Alla svetsar och ytor på en Klean Kanteen jämnas ut och poleras på vår fabrik, om din Kanteen har en grov svets, så är detta ett tillverkningsfel.

Flagnande färg
Färg kan flagna eller repas bort av normalt slitage via nötning och yttre miljöpåverkan. Denna typ av färgflagning är alltså inget fabrikationsfel och omfattas inte av garantin (detta gäller alla färger). Om färgen lätt flagnar av, i ett område större än en krona, så innebär det ett tillverkningsfel och täcks av garantin.

En deformerad botten
Vanligtvis är en deformerad eller bucklig botten ett tecken på att flaskan har varit fryst, eller i sällsynta fall, överhettade / övertryck från en het vätska. Klean Kanteens är inte avsedda att vara frysta eller uppvärmda, och båda skador ogiltiggör Klean Kanteens® fabrikationsgaranti.