Produkten kan hålla en hel livstid

Din Klean Kanteen är tillverkad av slitstarkt, 18/8 (#304) rostfritt stål och är konstruerad för att vara lättviktig men ändå extremt stark. Om du tar hand om produkten, kan den lätt användas hela livet. Nedan följer några tips och resurser som hjälper dig att hålla din flaska fräsch och ren under en lång tid.

Vård och användnings-videor

How to Clean Your Klean Kanteen Bottle

How to Service Your TKWide Chug Cap

TKWide Twist Cap: Care and Assembly

How to Service Your TKWide Café Cap

How to Service Your Sport Cap

How to Replace a Silicone Gasket

How To Clean & Use Your Cafe Cap 2.0

How to Use Your Klean Kanteen Growler

Hur man diskar flaskor, muggar, matbehållare och korkar/lock.

  • Våra Classic-flaskor och Wide-flaskor (i borstad rostfri finish) är säkra att köra i diskmaskinen. Samma sak gäller våra pint muggar och matbehållare.
  • Vi rekommenderar att du handdiskar alla färgade flaskor, vakuumisolerade flaskor, tumblers och matbehållare.
  • För noggrann rengöring kan du använda varmt diskvatten och en flaskborste. Vi rekommenderar även ett gammaldags rengöringstips: blanda vatten och bakpulver till en fin tjock smet.
  • Om din flaska eller lock verkar behålla smaker eller luktar, använd utspädd ättika och låt produkten ligga i vätskan över natten. NOTERA: Unibody Bambukorken i rostfritt stål ska inte blötläggas!
  • Alla Kid Kanteen och Classic-flaskor (förutom Unibody Bambukorken) är säkra att köra i diskmaskinen. Café Cap är säker att köra i diskmaskinen, och den roterande delen på toppen av korken kan man ta bort för en grundlig rengöring.
  • De ursprungliga rostfria Loop och Flat Caps måste handdiskas eftersom de är konstruerade med två material: rostfritt stål och polypropen, därför måste de handdiskas för att säkerställa att vatten inte åker in i hålrummen.

Underhållspaket

Reducera. Återanvänd. Laga... våra underhållspaket är skapta för att göra precis det. Våra underhållspaket inkluderar o-rings, packningar och packningsverktyg - en enkel fix som förlänger livet på din flaska. Finns tillgängliga för både Classic och Widekorken.

Classic Cap Kit Wide Cap Kit Café Cap 2.0 Kit

Skyddar färgen på den färgade flaskan

När vi introducerade våra färgade flaskor var det viktigt för oss på Klean Kanteen® att hitta en säker och hållbar färg som också såg fantastisk ut. Vi granskade och testade massa olika färger och valde en akrylfärg som inte innehåller några toxiner eller bly. Precis som allt som är färgat, finns det alltid en risk att skada eller repa färgen på din Klean Kanteen. För att förlänga livet på din färg, handdiska din flaska och använd inte grovt rengöringsmedel för att rengöra den.

Färgade Kanteens med barn och småbarn

Vi har också hört att barn har tuggat på en färgad flaska och fått i sig en del av färgen. Om detta skulle hända behöver du inte oroa dig, färgen är helt säker! Även om vår färg är säker rekommenderar vi våra flaskor av rostfritt stål för små barn som gillar att tugga på saker.

Unibody bambukork, vård och användning

Endast handdisk! Kör inte i diskmaskinen. BLÖTLÄGG INTE! Låt inte produkten komma i närheten av höga temperaturer eller starka rengöringsmedel. Skölj med varmt diskvatten, skölj och torka omedelbart. För att förlänga livslängden, behandla regelbundet med mineralolja (standard skärblocksolja) eller bivax (mineralolja).