Användning och Skötselråd

Produkten kan Hålla en Hel Livstid

Din Klean Kanteen är tillverkad av slitstarkt, 18/8 (#304) rostfritt stål och är konstruerad för att vara lättviktig men ändå extremt stark. Om du tar hand om produkten, kan den lätt användas hela livet. Nedan följer några tips och resurser som hjälper dig att hålla din flaska fräsch och ren under en lång tid.

Vård och Användnings-Videor

Hur Man Tvättar Sina Flaskor, Muggar, Matbehållare Och Lock.

  • Våra Classic-flaskor och Wide-flaskor (i borstad rostfri finish) är säkra att köra i diskmaskinen. Samma sak gäller våra pint cups och matbehållare med en vägg.
  • Vi rekommenderar att du handtvättar alla vakuumisolerade flaskor, vakuumisolerade tumblers och vakuumisolerade matbehållare.
  • För noggrann rengöring kan du använda varmt diskvatten och en flaskborste. Vi rekommenderar även ett gammaldags rengöringstips: blanda vatten och bakpulver till en fin tjock smet.
  • Om din flaska eller lock verkar behålla smaker eller luktar, använd utspädd ättika och låt produkten ligga i vätskan över natten. NOTERA: Unibody Bamboo-lock i rostfritt stål ska inte blötläggas!
  • Alla Kid Kanteen och Classic-flaskor (förutom Unibody Bamboo-locken) är säkra att köra i diskmaskinen. Café Cap är säker att köra i diskmaskinen, och den roterande delen på toppen åker också ut för grundlig rengöring.
  • De ursprungliga rostfria Loop och Flat Caps måste handtvättas eftersom de var konstruerade med två material: rostfritt stål och polypropen, därför måste de handtvättas för att säkerställa att vatten inte åker in i hålrummen.

Underhållspaket

Reducera. Återanvänd. Laga... våra underhållspaket är skapta för att göra precis det. Våra underhållspaket inkluderar o-rings, packningar och packningsverktyg - en enkel fix som förlänger livet på din flaska. Finns tillgängliga för både Classic och Wide-locken.

Classic Cap Kit Wide Cap Kit Café Cap 2.0 Kit

Skyddar Färgen På den Färgade Flaskan

När vi debuterade våra färgade flaskor var det viktigt för oss på Klean Kanteen® att hitta en säker och hållbar färg som också såg fantastisk ut. Vi granskade och testade massa olika färger och valde en akrylfärg som inte innehåller några toxiner eller bly. Precis som allt som är färgat, finns det alltid en risk att skada eller repa färgen på din Klean Kanteen. För att förlänga livet på din färg, handtvätta din flaska och använd inte rengöringsmedel för att rengöra den.

Färgade Kanteens Med Barn och Småbarn

Vi har också hört att barn har tuggat på en färgad flaska och fått i sig en del av färgen. Om detta skulle hända behöver du inte oroa dig, färgen är helt säker! Även om vår färg är säker rekommenderar vi våra flaskor av rostfritt stål för små barn som gillar att tugga på saker.

Unibody Bamboo-Lock Vård Och Användning

Endast handtvätt! Kör inte i diskmaskinen. BLÖTLÄGG INTE! Låt inte produkten komma i närheten av höga temperaturer eller starka rengöringsmedel. Skölj med varmt diskvatten, skölj och torka omedelbart. För att förlänga livslängden, behandla regelbundet med mineralolja (standard skärblockolja) eller bivax (mineralolja).