Climate Lock

Climate Lock™ vakuumisolering

Med Climate Lock får din Klean Kanteen flera nya roliga användningsområden, och en prestanda som passar alla livets äventyr. Dryckerna håller sig kalla i upp till 100 timmar och varma i upp till 30 timmar*. Vårt uppdrag är att se till att du har glass under picknicken, och varmt kaffe efter en lång dag ute i naturen. Tillsammans med vår Strong-as-Steel Guarantee™ har du den kompletta lösningen för dina varma och kalla drycker

*64oz Insulated Classic. Prestandan varierar beroende på storlek och lock.

Temperate Performance Key

Kalla drycker förblir iskalla

Våra isolerade produkter finns i alla former och storlekar - från vår 8oz Tumbler till vår 64oz Insulated Classic Kanteen - för att hjälpa dig att hålla en mängd olika drycker iskalla. Vatten, öl, cocktails, kallt kaffe och te samt andra drycker kommer att hålla sin temperatur i flera timmar - och ibland flera dagar.

"Denna flaska håller dryckerna mycket kalla i mer än en dag. Ibland hittar man is i flaskan dagen efter."
Cindy

Cold Drinks for Hours
Keep Hot Locked In

Varma drycker under flera timmar

Vi använder dubbelväggs-isolering och en innovativ lockdesign för att uppnå en utmärkt termisk prestanda. Kaffe, te, chai, kakao och andra varma drycker förblir riktigt varma. Våra isolerade Kanteens är också läckagesäkra så att de håller dina drycker på plats och precis på det sätt som du vill ha dem (varma under flera timmar).

"Min familj har 6 Klean Kanteens. Älskar den isolerade modellen till mitt morgonkaffe. Kaffet håller sig varmt under flera timmar."
Jill

Isolerade produkter

Insulated Comparison Chart

Shoppa isolerade produkter

Våra dubbelväggsisolerade flaskor, isolerade tumblers, growlers och matbehållare är högpresterande, enkla och eleganta. De är extremt lätt att rengöra, och mycket mer praktiskt än vanliga vattenflaskor, kaffemuggar och kaffekoppar.