Det här är vår introducering av Klean Coat™

Vi har uppnått en ny standard när det gäller hållbarhet och säkerhet för människor och planeten. Vi är stolta över att kunna presentera en slitstark Klean Coat-yta som är resistent mot skador, och som är utformad med omsorg för att passa din inspirerande livsstil. När vi utvecklade vår nya finish så använde vi mer avancerade konsumentstandarder när det gäller mänskligt skydd och miljöskydd.

Vad är det som gör Klean Coat så speciell?

Redskapen

Vi har använt oss av en avancerad kemisk bedömningsmetod vid namnet GreenScreen For SaferChemicals®. Systemet är utvecklat av den ideella föreningen Clean Production Action.

Processen

Vi använde GreenScreen® för att lägga säkerhetsbetyg på de olika ingredienserna i vår nya finish. Ingredienser som inte uppfyllde våra krav gällande kontakt med människor och miljö eliminerades.

Resultatet

Klean Coat är hörnstenen bland riktigt rena återanvändbara produkter. Ytan är slitstark och resistent mot skador, och utformad med omsorg för att passa din inspirerande livsstil.

Kleat Coat: Durable, Safe Powder Coating

Fyra gånger mer tålig

Det mest effektiva sättet att minska vår miljöpåverkan är att tillverka produkter som är hållbara. Vår nya Klean Coat finish är fyra gånger mer hållbar än vår tidigare finish. Detta betyder att din termos är redo för ett livslångt användande, och kommer fortsätta att se stilren ut efter flera år.

4X More Durable
Kleat Coat: Durable, Safe Powder Coating

Formulerad med mänsklig hälsa och miljöhälsa i åtanke

Vi anstränger oss alltid för att producera de säkraste, mest miljövänliga produkterna. Detta är vår högsta prioritet! När vi utvecklade Klean Coat, så använde vi mer avancerade konsumentstandarder när det gäller mänskligt skydd och miljöskydd. Genom att helt eliminera ingredienser som skadar människor och miljön har vi lyckats skapa hörnstenen när det gäller riktigt rena återanvändbara produkter.

Formulated

GreenScreen för mer säkra kemikalier.

Genom att använda ett avancerat verktyg som kallas GreenScreen for Safer Chemicals®, som utvecklats av den ideella föreningen Clean Production Action, kunde vi betygsätta ingredienser i vår finish beroende på deras säkerhetsnivå. Ingredienser som inte uppfyllde våra krav eliminerades. Resultatet blev Klean Coat - hörnstenen när det gäller riktigt rena återanvändbara produkter.

Lär dig mera

Uttryck Din Stil

Din flaska kan säga mycket om dig och din personliga stil, dina val och dina värderingar. Oavsett om du gör dina produktval utefter form, funktion eller båda, så kommer våra hållbara lösningar att passa din aktiva livsstil. Det spelar ingen roll hur du väljer att leva ditt liv, vi har något som passar dig!