Introducerar TKPro

TKPro är en högpresterande, helt plastfri termos. Funktionsrik mångsidighet i en strömlinjeformad design. Termosen har en integrerad mugg i rostfritt stål med dubbelväggskonstruktion och 360-grader att hälla ur termosen, utan att skruva av korken. TKPro har vår nya TK Closure ™ interna gängdesign som ger det allra senaste när det kommer till termisk prestanda för både varma och kalla drycker. Oavsett om du njuter av varmt kaffe miltals från närmaste väg eller gör iskalla cocktails mitt i en storstad, så är TKPro din långsiktiga lösning.

500ml TKPro Kanteen
750ml TKPro Kanteen
1000ml TKPro Kanteen

Egenskaper

Plastic Free Stainless Steel TKPro from Klean Kanteen

100% Fri från plast

Tillverkad av endast rostfritt stål och silikon. Livsmedelsklassad och elektropolerad 18/8 rostfri interiör som varken ger eller kvarhåller smaker.

Steel Cup and Pour Through Cap

Rostfri mugg och kork

Termosen har en integrerad mugg i rostfritt stål med dubbelväggskonstruktion och 360-grader att hälla ur termosen, utan att skruva av korken.
Volym på muggen: 
0.5 L: 216 ml
0.75 L och 1 L: 305 ml

TKPro Pour Through Kanteen and Thermos

360° Upphällning

Tillåter enkel, droppfri 360-graders upphällning, utan att skruva av korken.

TKPro Insulated Kanteen Thermos

TK Closure™ Interna gängdesign

Intern gängdesign ökar den termiska prestandan.

Climate Lock Vacuum Insulated
Klean Coat: Formulated and Durable

InstagramTKPro i naturen

Oavsett om du njuter av varmt kaffe miltals från närmaste väg eller gör iskalla cocktails mitt i en storstad, vi vill se vart du tar din TKPro. Visa oss genom att använda #TKPro