Bättre Produkter

Vi på Klean tillverkar inte bara flaskor. Vi skapar lösningar som leder till sociala förändringar. Vi arbetar hårt för att designa slitstarka, mångsidiga och prisvärda produkter som ersätter berg av engångsavfall - och som håller livet ut!

Klean Coat™

En ny standard när det gäller hållbarhet och säkerhet för människor och planeten. Vi är stolta över att presentera en slitstark Klean Coat-yta som är resistent mot skador, och som är utformad med omsorg för att passa din inspirerande livsstil.

Lär Dig Mera

Climate Lock™ Vakuumisolering

Våra isolerade produkter finns i alla former och storlekar - från vår 8oz Tumbler till vår 64oz Insulated Classic Kanteen - för att hjälpa dig att hålla en mängd olika drycker iskalla och varma drycker ordentligt varma. Vi använder dubbelväggs-isolering och en innovativ lockdesign för att uppnå en utmärkt termisk prestanda. Alla våra produkter är miljövänliga och tillverkade i pålitliga material. Faktum är att vår 64oz Insulated Classic håller drycken varm i 30 timmar och iskall i 100 timmar (det är mer än fyra dagar!). Vi tycker att det inte kan bli mycket bättre än så!

Lär Dig Mera

Hot and Cold

Mångsidig konstruktion

Klean Kanteen är ett riktigt multi-verktyg. Våra utbytbara lock gör det lätt att byta från morgonkaffe till en lunch-smoothie, vatten i gymmet, öl på kvällskvisten och allt däremellan. Mångsidigheten i designen innebär att du kan köpa färre flaskor (ja...vi erkände precis det), vilket är bättre för din plånbok och planeten.

BPA Free - Healthy Material

Säkra hälsosamma material

Alla våra produkter är tillverkade av 18/8 (matkvalitets-kontrollerat) rostfritt stål. Våra packningar och O-rings är tillverkade av livsmedelskontrollerat silikon. Våra Sport, Loop och Café Caps är tillverkade av BPA-fri polypropen #5.

Vi använder wellpapp för att isolera våra Food Canister-lock. Det är vårt engagemang för att uppnå hälsa och hållbarhet... och för att du ska kunna ta med dig glass på picknicken.

Strong-as-Steel Garantin

Vårt mål är att minska engångsanvändningen. Så enkelt är det! Så vi tillverkar produkterna på ett sådant sätt att det garanterar hållfastheten i alla olika situationer. Om du inte är nöjd med en av våra produkter vid den tidpunkt du tar emot den, eller om den inte fungerar tillfredsställande, kan du returnera den till butiken du köpte den från eller kontakta Klean Kanteen för att få reparations-delar, en ersättningsprodukt eller en återbetalning.

Vi hoppas att du kommer att använda dina Klean Kanteen-flaskor, muggar och behållare så mycket det bara är möjligt. Många av våra produkter går också att återvinna.